2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

GÜZ YARIYILI KAYITLANMA VE DERS SEÇİMİ HAKKINDA

1. Şube ayrımında öğrenci numarası dikkate alınmayacaktır. Her öğrenci şube seçimini kendi isteği doğrultusunda yapacaktır. Ancak; şubelerde öğrenci sayısı belirlenirken “kontenjan sistemi” uygulanacaktır.

2. Tüm öğrenciler (bu yıl yeni kazanan öğrenciler de dahil) 11-15 Eylül 2017tarihleri arasında UBS’den ders kayıtlanmasını yapmak zorundadırlar.

3. Ders ekleme-çıkarma tarihleri 18-29 Eylül 2017 tarihleri arasıdır.

4. Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerin de Seçmeli Ders Havuzu 1’den (Beden Eğitimi, Resim, Müzik, Halk Oyunları) bir (1)  ders seçmeleri zorunludur.

5. Danışmanlık sistemi devam etmektedir. Danışman öğretim elamanından

akademik destek alabilirsiniz.

6. Öğrenciler öğrenim hayatı boyunca 5-6-7-8. yarıyıllarda “her birseçmeli ders havuzundan en az 2 (iki) seçmeli ders alıp başarmak zorundadır.

7. FF ve FD ile başarısız olunan derslerde devam zorunluluğu yoktur. Sadece, harf notu DZ olan ve ilk defa alınan derslerde (AD) devam zorunluluğu aranacaktır.

8. 1,80 barajına sadece 4. yarıyıl sonunda bakılacaktır. 4. Yarıyıl GANO’su 1.80’in altında kalan öğrenciler başarısız derslerini (FF, FD, DZ) yeniden alacaklar ve yeni ders alamayacaklardır. Koşullu başarılı (DC, DD) tamamlanan dersleri almak isteğe bağlıdır.

9. Hazırlık sınıfı okuyacak öğrenciler 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında  ders seçimi yapmayacaklardır.

DEKANLIK