İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni,  Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Atik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Kilimcioğlu, yüksekokul müdürleri ve mezunların ailelerinin katılımı ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi'de yapıldı.
Fakülte Birincisi Hicran Göker'in mezunlar adına konuşmasının ardından kürsüye gelen Dekan Prof. Dr. Mustafa Mıynat, öğrencilerin son derece kaliteli bir akademik kadroya sahip olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde en iyi şekilde yetiştirildiğini dile getirerek, mezunlara başarılar diledi.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise, "Yeni bir dünya kuruluyor. Bu yeni dünyada Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak "Önce insan, sonra insan ve her zaman insan" diyerek eğitimi, kültürü ve gençliği çok önemsiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrenci odaklı çalışmalarımız devam edecek. Medeniyet iddiamızın en güçlü kaynağı sizlersiniz. Başta aileleriniz ve hocalarınız olmak üzere başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Allah'a emanet olun" dedi.
Ardından fakülteyi dereceyle bitiren Maliye Bölümü'nden Hicran Göker, fakülte ikincisi yine Maliye Bölümü'nden Zeynep Aslan ve fakülte üçüncüsü İşletme Bölümü'nden Sema Duran'ın ödülleri takdim edildi.
Tören, tüm mezunların mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atma ile sona erdi.